Otklanjanje bola i napetosti
Terapeutska masaža predstavlja spoj nekoliko različitih manualnih tehnika masaže, dodatno obogaćena mešavinom esencijalnih ulja, kao i krema i gelova. Ova kombinacija znatno redukuje bol i uspešno otklanja nakupljenu napetost mišića celog tela. Otklanja se stres i snažno deluje na opuštanje svih blokada u telu. Spada u intenzivnije i zahtevnije masaže i zbog toga obavljaju je isključivo fizioterapeuti, sa poznavanjem patologije.

Korisna je posebno kod oboljenja kičmenog stuba, deformacije kičmenog stuba, parkinsove bolesti, morbus bechterew, vanzglobni reumatizam, bolesti CNS-a i PNS-a, kardiovaskularna oboljenja, a pozitivno utiče na mnoge druge simptome i tegobe, opsti bol, nesanicu i nervozu.

  • Otklanjanje bola
  • Terapeutsko dejstvo
  • Eliminacija napetosti
  • Dugotrajan efekat

Terapeutska masaža predstavlja savršen izbor nakon napornog radnog dana, ukoliko imate jake bolove ili nakon nekog vrlo stresnog događaja. Primenjuje se u cilju lečenja. Može biti za razlicite delove tela.

Ukoliko želite da zakažete tretman pozovete nas na broj telefona: 061 666 0 111 ili 011 21 80 792 ili javite se emailom na contact@massage.rs