Uklanjanje celulita, masti i toksina

U OLIMASU, maderotherapy masaža (oklagije), koristimo umesto manuelne anticelulit terapije, kada su masne naslage i celulit lokalizovani. Upotrebom specijalnih drvenih elemenata ostvaruje se adekvatan pritisak na fibrozni celulit i provokativno se tretira, omogućavajuči njegovo uspešno eleminisanje, kao i uklanjanje masnih naslaga i izbacivanje toksina. Sama masaža se izvodi posebno osmišljenim pokretima i smenom deset različitih drvenih elemenata. Pored celulita i masnih naslaga, stimuliše se i limfni sistem tela i time izbacuju toksini i podstiče metabolizam. Ovo je jedan od retkih uspešnih tretmana za eleminaciju dubokog celulita, tzv. “džepova” i izgleda “pomorandžine kore”. U zavisnosti od procene stanja vaše kože i tipa celulita OLIMAS-ov tim će Vam preporučiti broj i vrstu tretmana prilagođen Vama, kao i druge smernice kako bi se ovaj problem što pre rešio.

  • Eliminacija celulita i masnih naslaga
  • Smanjenje obima
  • Izbacivanje toksina
  • Sagorevanje masti
  • Zatezanje kože i tonus mišića

Maderoterapija (u prevodu terapija drvetom) potiče iz Kolumbije i obavlja se pomoću anatomski izrađenih elemenata od drveta što čini terapiju 100% prirodnom bez mogućih alergijskih reakcija na koži.

Ukoliko želite da zakažete tretman pozovete nas na broj telefona: 061 666 0 111 ili 011 21 80 792 ili javite se emailom na contact@massage.rs